Allereerst welkom op de website van leonbergerweb.nl. Wij zijn een sterk groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van de huisstijl en het laten ontwerpen van een (bedrijfs-)website. Dit doen we inmiddels al meer dan 10 jaar. Doordat het bedrijf een klein maar sterk team heeft hebben we korte lijnen in de onderneming. Hierdoor kunnen wij snel met elkaar communiceren waardoor we tot het beste resultaat komen.

Het Team

Het team van leonbergweb bestaat uit een vijftal specialisten dat gespecialiseerd is in alle aspecten om een website te laten maken. Samen hebben wij meer dan 50 jaar ervaring. Niet hebben wij websitebouwers in dienst, ook beschikt het team over designers en online marketeers die ervoor zorgen dat de website goed vindbaar wordt op het gehele internet. Denk hierbij aan Google, Social Media en verschillende websites.

Contact

Wil jij in contact komen met ons team om wellicht een samenwerking aan te gaan? Neem dan eens contact met ons op via de contactpagina. Wij reageren dagelijks op onze e-mails en ook telefonisch kun je contact met ons opnemen.